Letošnji pridelek v kavnih nasadih še vedno zori, zato vam sporočamo, da se v sredini marca odpravljamo v dežele kave. Pridružili se bomo “trgatvi”, obiskali nekatere naše obstoječe dobavitelje in prijatelje ter ustvarili nova poznanstva, saj se nam ob iskanju novih kavnih okusov, vedno znova naježi koža.

Ekipa Escobar se tokrat v celoti odpravlja na pot, zato bo med 12. marcem in 14. aprilom pražarna zaprla svoja vrata. V tem času bo zaprta tudi naša spletna trgovina, kavo pa bo možno kupiti na naših prodajnih točkah po Sloveniji, ki jih bomo za obdobje naše odsotnosti dobro založili. Pred našim odhodom bomo dobavili naročila prejeta do 8. marca do 12.00 ure. Vsa kasneje prejeta naročila bomo dobavili po 15. aprilu.

Vabimo vas, da naše potepanje spremljate na naših družabnih omrežjih. Trudimo se, da za vas dobavljamo in pražimo vrhunske kave, obenem pa želimo z našim delom ustvariti vez med vami, ki odkrivate vrhunske kavne okuse v skodelicah, in tiste, ki vlagajo trud v pridelavo najboljših kav.