Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Brazilija SITIO AGUA LIMPA

Hiter pregled

Poudarki arom in okusov v skodelici:
marcipan / jagode / lešniki


Kava primerna za turško, espresso in filter pripravo.


VEDNO SVEŽE PRAŽENA KAVA
Kava za vsako vaše naročilo je sveže pražena in pakirana dnevno. V najkrajšem možnem času jo preko dostavne službe pošljemo na vaš naslov, saj vam želimo zagotoviti najboljšo kavno izkušnjo.

Zaloga: Na zalogi

3,80 €

* potrebna polja

3,80 €

Opis izdelka

 Izvor: regija Mantiqueira, Barrio Sertaozinho / Južna Amerika, Brazilija
 Sorta: Yellow Catuai
 Nadmorska višina: 1250 m
 Okus in aroma: marcipan, jagode, lešniki

 

O kavi

Lastnik kavnega nasada Sitio Agua Limpa je Helio Daniel. V kavnem nasadu prevladuje sorta Yellow Catuai, ki smo jo v pražarni Escobar spražili tako, da v kavi poudarimo odlične okuse skrbno pridelane kave procesirane na naraven način s sušenjem na soncu. Kava ima nežno telo ter prijetne okuse brusnice in lešnikov, v pookusu pa pridejo do izraza nežni toni temne čokolade.

Brazilija pridela ogromne količine kave, vendar le zelo majhen odstotek pridelka dosega kakovost specialnih kav, saj se šele v zadnjih nekaj letih predvsem manjši pridelovalci usmerjajo v kakovost in pridelavo novih sort ter uporabo novih metod procesiranja.

S kavo iz manjših kavnih nasadov tudi v pražarni Escobar na novo odkrivamo Brazilijo, kava iz nasada Sito Agua Limpa odlično predstavlja brazilski segment specialnih kav


RECEPTURE

Preberite naše recepture in izpopolnite svoj najljubši način priprave kave. Tiskan izvod recepture lahko naročite tudi v naši spletni trgovini in ga priložimo v vaš paket.


VELEPRODAJA

Če želite kavo Escobar na polici vaše trgovine ali v ponudbi vaše kavarne nas kontaktirajte za več informacij.

Podobni izdelki

Comodo SSL