Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Previous

Hišna mešanica KAPUČINO

Previous

Cankarjeva kava

Hišna mešanica ESCOBAR

Hiter pregled

Mešanica kav za kavne gurmane

Kava primerna za turško, espresso in filter pripravo.


VEDNO SVEŽE PRAŽENA KAVA
Kava za vsako vaše naročilo je sveže pražena in pakirana dnevno. V najkrajšem možnem času jo preko dostavne službe pošljemo na vaš naslov, saj vam želimo zagotoviti najboljšo kavno izkušnjo.

Zaloga: Na zalogi

3,76 €

* potrebna polja

3,76 €

Opis izdelka

Izvor: različne sorte kav s poreklom iz Indije, Afrike in Brazilije
Vrsta: 100 % Arabica
Okus in aroma: skladna tekstura kave je obogatena z močnimi okusi čokolade in karamele, ki pridejo do izraza v prijetnem in uravnoteženem pookusu.

O mešanici

Escobar je kompleksna mešanica gurmet kav, ki nosi družinsko ime naše pražarne, saj je v skodelici združuje znanje in dolgoletne izkušnje ter posebno pozornost pri izboru vrhunskih kav vrste Arabica. Z gotovostjo trdimo, da je to naša najbolj cenjena mešanica, ob kateri se koža naježi tudi najzahtevnejšim kavnim gurmanom. Odlična je ne glede na to, kako si jo pripravite, tudi ob dodatku mleka dokaže svojo vrhunskost.

Sveže praženje je izjemno pomembno

Pri gourmet kavah je poleg kakovosti surovin zelo pomembno tudi sveže praženje. Najboljšo, najbogatejšo aromo in okus imajo sveže pražene kave. V naši pražarni priporočamo, da kave v gospodinjstvu ne shranjujete predolgo, priporočamo zalogo za največ tri tedne.


RECEPTURE

Preberite naše recepture in izpopolnite svoj najljubši način priprave kave. Tiskan izvod recepture lahko naročite tudi v naši spletni trgovini in ga priložimo v vaš paket.


VELEPRODAJA

Če želite kavo Escobar na polici vaše trgovine ali v ponudbi vaše kavarne nas kontaktirajte za več informacij.

Podobni izdelki

Comodo SSL