Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Previous

Hišna mešanica SKODELICA KAVE

Previous

Hišna mešanica ESCOBAR

Hišna mešanica KAPUČINO

Hiter pregled

Mešanica kav za ljubitelje kapučina in bele kave

VEDNO SVEŽE PRAŽENA KAVA
Kava za vsako vaše naročilo je sveže pražena in pakirana dnevno. V najkrajšem možnem času jo preko dostavne službe pošljemo na vaš naslov, saj vam želimo zagotoviti najboljšo kavno izkušnjo.

Zaloga: Na zalogi

3,15 €

* potrebna polja

3,15 €

Opis izdelka

Izvor: različne sorte kav s poreklom iz Srednje Amerike, Afrike in Indije
Vrsta: 90 % Arabica, 10 % Robusta
Okus in aroma: skladna tekstura kave ima arome brusnic in robid, obogatijo jih močni okusi temne čokolade, ki pridejo do izraza v pookusu

O mešanici

Za vse ljubitelje kapučina smo v naši pražari pripravili mešanico kavnih zrn, ki blesti v kombinaciji s spenjenim mlekom. V mešanico različnih sort kave Arabica iz Srednje Amerike in Afrike smo dodali 10 % kavnih zrn indijske Robuste, kar pričara še posebej privlačno kremo na sveže pripravljenem espressu

Od kod izvira ime kapučino?

Kapučino so najprej stregli v Italiji, kmalu pa je postal priljubljen po celem svetu. Osnova je kava espresso, ki ji je dodano toplo spenjeno mleko. Ime kapučino je povezano s frančiškanskimi menihi. Izvira iz italijanske besede za kapuco, capuccio, ki je značilna za red kapucinskih menihov. Zaradi podobnosti napitka in oprave menihov s kapuco ter belim pasom, je kavni napitek dobil zanimivo ime.


RECEPTURE

Preberite naše recepture in izpopolnite svoj najljubši način priprave kave. Tiskan izvod recepture lahko naročite tudi v naši spletni trgovini in ga priložimo v vaš paket.


VELEPRODAJA

Če želite kavo Escobar na polici vaše trgovine ali v ponudbi vaše kavarne nas kontaktirajte za več informacij.

Podobni izdelki

Comodo SSL