Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Previous

Salvador SAN JOAQUIN

Previous

Etiopija SIDAMO

Honduras MARCALA

Hiter pregled

Poudarki arom in okusov v skodelici:
karamela / lešniki / mlečna čokolada


Kava primerna za turško, espresso in filter pripravo.


VEDNO SVEŽE PRAŽENA KAVA
Kava za vsako vaše naročilo je sveže pražena in pakirana dnevno. V najkrajšem možnem času jo preko dostavne službe pošljemo na vaš naslov, saj vam želimo zagotoviti najboljšo kavno izkušnjo.

Zaloga: Na zalogi

3,25 €

* potrebna polja

3,25 €

Opis izdelka

 Izvor: Marcala, La Paz / Srednja Amerika, Honduras
 Sorte: Bourbon & Typica, Catuai, Caturra & Pacas
 Nadmorska višina: 1500 - 2000 metrov
 Okus in aroma: rahlo sadno-sladka aroma, prijetno usklajeni okusi karamele in lešnikov. Kava ima polno telo, ki v pookusu pusti na jeziku prijeten kremast občutek

 

O kavi

Marcala je občina v regiji La Paz, ki se nahaja v jugozahodnem delu Hondurasa. Za regijo je značilna proizvodnja vrhunskih kav, saj to omogočajo izredna kakovost zemlje ter izobraženost pridelovalcev kave. Marcala je edina regija v Hondurasu, ki ima zaščiteno geografsko poreklo (Denomination of Protected Origin). Namen porekla je ohraniti visoke standarde proizvodnje ter obenem zagotoviti verodostojnost kav, ki se na globalnem trgu prodajajo pod imenom Marcala. Postopek certificiranja vseh kav, ki nosijo ime Marcala, je strog. Preden jih izvozijo, gredo vse kave z geografskim poreklom skozi postopek okušanja (coffee cupping).

Kave v regiji Marcala rastejo na nadmorski višini med 1500 in 2000 metri, kar označuje oziroma potrjuje tudi oznaka SHG (Strictly High Grown). Kavo prideluje več manjših družinskih kmetij.


RECEPTURE

Preberite naše recepture in izpopolnite svoj najljubši način priprave kave. Tiskan izvod recepture lahko naročite tudi v naši spletni trgovini in ga priložimo v vaš paket.


VELEPRODAJA

Če želite kavo Escobar na polici vaše trgovine ali v ponudbi vaše kavarne nas kontaktirajte za več informacij.

Podobni izdelki

Comodo SSL