Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Set Ascending Direction

Izdelki 21 do 30 od 38 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Ste se kdaj vprašali kje uspevajo kavna zrna in kako dolga je njihova pot iz kavnega nasada do vaše skodelice? V pražarni Escobar je bilo to ključno vprašanje, ko so vstopili na podjetniško pot. Že od samega začetka iščejo vrhunske kave in udejanjajo koncept “Od zrna do skodelice”, katerega namen je predstaviti kavne nasade, kjer so kave dozorele in pridelovalce, ki kavo pridelujejo. Trudijo se, da imajo kave kar se da kratko pot od pridelovalca do končnega kupca. Kot pri vseh kmetijskih pridelkih sta tudi pri kavi pomembna sezonskost in svežina, ki vplivata na kakovost kave v skodelici.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

Kava je del našega vsakdana, vendar pa v raznolikem svetu kav obstajajo tudi take, ki so ekskluzivne zaradi edinsvenih arom in okusov, porekla, promocije, cene… Prepričani smo, da ste že slišali za Kopi Luwak in Jamaica Blue Mountain. Ste že pili kavo, ki raste pod najvišjo goro sveta Mont Everest v Himalaji?

 

 

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

V tej nežni kavi prevladujejo sadni toni tangerine in jabolk ter karamele v pookusu. Mikrolot Omarja Rodrigeza, ki je del kooperative Capucas, ki se nahaja v regiji Copan v zahodhem delu Hondurasa, je lociran na 1.600 metrih nadmorske višine.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

Dopolnili smo našo izbirko kav z dodanimi aromami in tokrat razveseljujemo ljubitelje okusov kave in temne čokolade.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

Ni pomembno kaj počnete v življenju, če delate to s strastjo, vam bo uspelo. To je sporočilo projekta, ki smo ga pripravili skupaj z našim ambasadorjem Domnom Dornikom, uspešnim triatloncem, in pevko Evo Boto. Tri različne življenjske zgodbe, ki jih povezuje ista strast – odlična KAVA.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

V letu 2016 smo v našo pražarno pripeljali številne kave z različnih koncev sveta. Predvsem se nam naježi koža, ko odkrijemo zanimive okuse kav z manjših kmetij. Mikroloti v naše in vaše skodelice prinašajo pestre okuse zemlje, kjer so zrastli, ter zgodbe ljudi, ki so jih s svojim delom in znanjem pridelali.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

Takole izgleda, če se usedete z našim pražarjem Omarjem ob skodelici kave. Tokrat se je v slovenščini "s španskim pridihom" pogovarjal z novinarko 1. program Radia Slovenija - PRVI za oddajo Drugi pogled. Pogovoru sledi tudi nekaj honduraških ritmov.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

Nov trend, t.i. tretji val kave, so predstavili v prvih poročih Televizije Slovenija. Ob tem so predstavili tudi našo pražarno in našo zgodbo.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

Preberite članek z našim pražarjem Omarjem, ki se je pogovarjal z novinarko portala Siol.net Urško Makovec.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar

Kava Kolumbija Finca Hebron iz kavnega nasada Hebron v sončni kolumbijski pokrajini La Esperanza se ponaša z nazivom Skodelica odličnosti za leto 2016 – Cup of Excellence National Winner 2016. V aromah in okusu prevladujejo mandarine, grozdje, ingver, kakav, mandelj in karamela v pookusu.

Preberi več
Objavljeno v Blog Napisal Escobar
Set Ascending Direction

Izdelki 21 do 30 od 38 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Comodo SSL